Tottenham-sjefen raste mot sine egne: –⁠ De siste 48 timene har avslørt mye

Tottenham-sjef Ange Postecoglou var forbannet etter tapet mot Manchester City – og ikke minst omstendighetene rundt det.

De siste 48 timene har vist meg at grunnmuren i denne klubben er ganske vaklende. Ange Postecoglou gjorde lite for å skjule sin misnøye etter 0–2-tapet for Manchester City tirsdag kveld. Oppladningen til kampen handlet i stor grad om hvorvidt fansen ville at Tottenham skulle tape kampen – for på den måten å gjøre sitt for at erkerival Arsenal ikke skulle vinne Premier League-tittelen. Det til tross for at det ville koste dem deres egne muligheter til å kvalifisere seg til Champions League kommende sesong.

Tap ble det, CL blir det ikke og «Big Ange» var rett og slett rasende på pressekonferansen etter kamp. Jeg tenker bare at de siste 48 timene har avslørt en hel del for meg. Det går fint, det. Det betyr bare at jeg må tilbake til tegnebrettet med en del ting, sier han kryptisk.

I tillegg til å synge mot Arsenal da Manchester City tok ledelsen, fanget TV-kameraene opp enkelte supportere – tilsynelatende Spurs-fans – som feiret på City-vis. Og fra stadion ble det rapportert at støtteropene til Tottenham var på sitt sterkeste på overtid og stillingen 0–2.

– Jeg kan ikke diktere hva folk gjør. De får lov til å uttrykke seg akkurat slik de vil. Men ja, når vi har avgjort kamper med sene scoringer, er det fordi publikum har hjulpet oss.

I forkant av kampen var Tottenham-sjefen krystallklar på at hans lag gikk for seieren, at et vinnerlag ikke kunne så mye som tenke på noe annet enn seier.

Sky Sports-studio i etterkant var samstemte i at de trodde australieren var genuint såret over reaksjonen i og rundt klubben.

– Folk var mer interessert i å stoppe Arsenal. Det er det han tenker på. Og det er en kultur som er i denne klubben. Du kan ikke alltid vinne, men du kan i alle fall gjøre ditt beste for å forsøke, sier tidligere Tottenham-spiller Jamie Redknapp.