United-kaptein Fernandes med utspill om fremtiden: –⁠ Da kommer jeg til å dra

«Klubben vil absolutt beholde ham. Det er ikke noe spørsmål», svarer manager Erik ten Hag. – Jeg kommer til å bli her så lenge klubben vil ha meg her, sier portugiseren til Sky Sports etter 3–2-seieren over Newcastle onsdag kveld. Manchester United-kapteinen var etterlengtet tilbake i startelleveren til en like etterlengtet seier.

De tre poengene gjør at de fortsatt kan komme på syvendeplass, som gir Conference League neste sesong. I tillegg venter FA-cupfinalen mot Manchester City 25. mai. Fansen skulle hylles etter det som var sesongens siste hjemmekamp på Old Trafford. Fernandes ble spurt om han er med også fremover – etter det har kommet drypp om at en United-exit kan være aktuelt. Jeg føler klubben vil ha meg her. Jeg har ikke lyst til å være en spiller som klubben ikke vil ha, sier portugiseren til det.

Så, bak ham, dukker manager Erik ten Hag opp. Han har lyst til å avbryte intervjuet, for på den måten å komme i gang med sin appell til fansen midt på banen.

Hvis de av en eller annen grunn ikke vil ha meg, da kommer jeg til å dra. Ten Hag spøkte og lo mens han ristet litt i sin kaptein, tilsynelatende uten å få med seg portugiserens siste ord. Han hadde nemlig utsatt denne talen en liten stund, mens han ventet på portugiseren. Den siste delen av Fernandes’ intervju ble tema på pressekonferansen etter kamp. Ten Hag sier han ikke hadde sett det ennå.

Han er klokkerklar på at rødtrøyene trenger bedre spillere for å kjempe med Manchester City, Liverpool og Arsenal.

Manchester United avslutter ligasesongen borte mot Brighton på søndag klokken 17. Tar de flere poeng enn Newcastle (som møter Brentford borte), klatrer det opp på syvendeplass og tangerer sitt verste Premier League-resultat noensinne.