Komiske selvmål ga Viking-poeng mot Molde

(Molde – Viking 2–2) Det er lov å ha hellet med seg. Det kan Viking prise seg lykkelig over.

For laget fra Stavanger fikk med seg ett poeng fra Molde etter ikke bare ett, men to utrolige selvmål av hjemmelaget.

Det ene var signert midtstopper Isak Helstad Amundsen, mens det andre ble kreditert Moldes keeperdebutant Sean McDermott.

Midtbanejernet Kristian Eriksen sørget imidlertid for at ett poeng ble værende i Rosenes by.

Molde-trener Erling Moe ønsket ikke å dvele for mye over uflaksen.

– Vi må slåss for marginene. Nå har vi hatt to kamper der jeg ser det er litt trøkk i oss. Vi er stigende i prestasjonene. Det tar vi med oss, så skal vi få rettet på resten utover i perioden uten kamper, sier Moe til rettighetsinnehaveren.

Det er bare tre dager siden Molde hentet McDermott på en korttidskontrakt. Det råder nemlig keeperkrise i Molde. Jacob Karlstrøm og Oliver Petersen er ute med skader – og forrige helg pådro Albert Posiadala seg et nesebrudd mot Brann.

McDermotts aller første touch var en upresis klarering, men Molde fikk kontroll om ballen og gikk på en lynhurtig overgang.

Magnus Wolff Eikrem slo i bakrom mot Fredrik Gulbrandsen som buet løpet sitt perfekt. Han brukte farten sin til å løpe fra Viking-forsvaret og var iskald alene med Patrik Gunnarsson.

Molde-spissen feiret behersket, ettersom han trodde han var i offside, men VAR brøt aldri inn og dermed sto det 1–0 på Aker stadion.