CHELSEAS HOVEDSPONSOR SUSPENDERER AVTALEN – FJERNER LOGO FRA DRAKTENE

Abramovitsj kjøpte Chelsea i 2003 og har vært en populær klubbeier blant store deler av fansen. Klubben har hatt sin mest suksessfulle periode etter at russeren pumpet penger inn i laget.Mer trøbbel for Chelsea etter britiske myndigheters harde sanksjoner mot klubbens eier: Nå ønsker hovedsponsoren å suspendere avtalen med London-klubben.

Og Mount førte an mot bunnlaget. Etter bare tre minutter scoret Chalobah med hodet etter en perfekt slått corner av Mason Mount.

Ti minutter etter satte Mount selv ballen i mål, etter et oppspill fra Kai Havertz. Han satte ballen kontrollert og hardt oppe til venstre for keeper. Etter scoringen kysset han klubblogoen på drakten. Mount har vært i Chelsea siden han spilte på ungdomsakademiet til London-klubben.

Jeg er fortsatt glad for å være her, sa Chelsea-manager Thomas Tuchel før avspark og la til at hverken han eller spillerne kunne la seg påvirke avsituasjonen etter at klubb-eier Abramovitsj ble rammet av sanksjoner.