HAALAND TILBAKE FRA SKADE

Nordmannen har vært ute med muskelskade siden Bundesliga-oppgjøret mot Hoffenheim 22. januar, men søndag var han tilbake på benken mot Arminia Bielefeld.

Det første sa jeg til ham da han kom inn var at jeg var glad for å se ham tilbake på banen. Han er en utrolig viktig spiller for oss, og vi trenger ham i de neste kampene, sier Dortmund-spiller Axel Witsel til Viaplay, og erkjenner at han håper Haaland blir i minst en sesong til – til tross for at spissen er sterkt ryktet bort fra klubben.

Da Haaland kom inn sto det 1–0 etter Marius Wolfs scoring i den første omgangen. Borussia Dortmund holdt trykket oppe etter en dødball, før det engelske vidunderet Jude Bellingham løftet over til Thorgan Hazard. Belgieren klinket ballen lavt inn i boksen, der Wolf satte inn kampens første scoring.

Det ble også den eneste denne søndagskvelden i Dortmund, og Haaland var ikke nærmere scoring enn et par innlegg som han ikke klarte å heade på mål. Da må 21-åringen fremdeles vente på sin første scoring mot Arminia Bielefeld, men han var likevel meget fornøyd og feiret med lagkameratene etter kampslutt.