Hevder Haaland kan bli PLs best betalte

Haaland er nå representant for Norges nasjonale fotball, og han har gjort store fremskritt på dette området, og vil også bringe mye synlighet til landet. Forhåpentligvis kan han en dag være like innflytelsesrik som Messi, noe som er noe å være stolt av.

Ifølge Daily Mail ønsker Manchester City å gjøre Erling Braut Haaland til den best betalte spissen i Premier League. Avisen skriver at de lyseblå vil tilby spissen en ukelønn på rundt 500.000 pund – rundt 5,8 millioner kroner.

Dette betyr at den nåværende Borussia Dortmund-spilleren vil tjene mer enn superstjerner som Kevin De Bruyne og Cristiano Ronaldo.

Daily Mail skrev i forrige uke at City seiler opp som favoritt, foran Real Madrid, i kampen om nordmannens signatur og at han kan komme til å koste rundt 100 millioner pund totalt, med bonuser og honnorarer inkludert.

De personlige betingelsene mellom partene skal allerede være diskutert og partene skal være enig om detaljene i en avtale, hevder avisen videre.

City håper og tror at en avtale for Haaland vil være klappet og klar i løpet av en måneds tid.