Pogba åpner opp om privat drama

Samtidig som Paul Pogba og Manchester United kjempet for avansement i Champions League, brøt tyver seg inn i franskmannens bolig.

I går opplevde ble familiens verste mareritt realisert da det ble gjort innbrudd i hjemmet vårt, mens barna våre sov på sine soverom, skriver Pogba i sosiale medier.

Manchester United-stjernen sier han er mer bekymret for at familien ikke lenger føler seg trygge enn av eiendelene som ble borte.Pogba skriver videre at det opplevdes forferdelig ikke å kunne være der for å beskytte barna.

Dette skjedde i sluttminuttene av gårsdagens kamp, da de visste at vi ikke var hjemme. Kona mi og jeg fortet oss hjem, uvitende om at barna våre var i trygghet og uskadde. Som far finnes det ingen verre følelse enn ikke å kunne være der for å beskytte barna dine, og jeg håper virkelig ingen får føle på det jeg følte i går.