Uniteds Mesterliga-eventyr er over

Uniteds Mesterliga-eventyr er over etter en skuffende forestilling mot Atlético Madrid. Nå kan bare en topp fire-plassering i ligaen redde stumpene av sesongen. Det endte til slutt 0-1 på Old Trafford tirsdag kveld, og dermed er det det spanske storlaget som er videre til kvartfinalene i Mesterligaen med 2-1 sammenlagt.

Dermed har en tung sesong gått fra vond til verre for rødtrøyene fra Manchester.

I absolutt alle turneringer de har deltatt i har det gått dårligere enn forventet for laget som innledet med Ole Gunnar Solskjær som manger: I Premier League står de røde djevlene i stor fare for å havne utenfor den viktige topp fire-plasseringen som gir Mesterliga-spill neste sesong. I FA-cupen måtte de konstatere at det ble en smertefull exit mot Middlesbrough fra nivå 2 allerede i fjerde runde. I ligacupen røk de ut i 3. runde mot West Ham. Nå er også Mesterliga-eventyret over for denne gang.

Dette blir femte sesong på rad uten at laget vinner et trofé, slik de sist gjorde i Europaligaen i 2017. For Cristiano Ronaldos del er det første gang på 16 år han fullfører en sesong uten å vinne en tittel.