ATLÉTICO-FANSEN UT MOT RONALDO-RYKTE

Cristiano Ronaldo (37) går en usikker tid i møte og spiller neppe helgens kamp i Oslo. Han har tidligere vært linket til spanske Atlético Madrid – men nå går klubbens supportergruppe hardt ut mot Manchester United-spissen.

Tirsdag kveld ankom Ronaldo og hans agent Jorge Mendes treningsanlegget til Manchester United for samtaler med manager Erik ten Hag om fremtiden hans i klubben.

Ronaldo hadde frem til det ikke vært med på Uniteds sesongoppkjøring på grunn av «personlige årsaker», og det har florert med rykter rundt portugiserens klubbfremtid de siste ukene. Atlético Madrid er blant lagene som har blitt nevnt som et mulig nytt lag for Ronaldo.

Det ble avvist av den spanske klubbens president Enrique Cerzo onsdag.

– Jeg vet ikke hvem som har funnet opp Cristiano-historien, men det er praktisk talt umulig for han å komme hit, sa Cerzo til spansk presse ifølge Marca.

Både lokalavisen Manchester Evening News og Daily Mail skriver torsdag at 37-åringen Ronaldo ikke har gitt opp å skifte beite i sommer.

Ifølge Daily Mail er sannsynligvis Ronaldo uaktuell for spill i helgens to treningskamper. Den ene går mot Atlético Madrid på Ullevaal stadion lørdag. Den andre spilles på Old Trafford mot Ray Vallecano søndag.

Nå går også Atléticos offisielle supportergruppe ut mot den tidligere Real Madrid-spilleren. På nettsiden deres har de publisert en offentlig uttalelse på vegne av supporterne.

«Ronaldo representerer motsetningen til det som utgjør Atléticos identitet, som innsats, sjenerøsitet og ydmykhet. Selv i det usannsynlige tilfellet at en spiller som Cristiano Ronaldo kunne sikret en tittel, ville vi ikke akseptert signeringen hans», heter det i uttalelsen.

«Vi ber klubben om å avvise hans mulige overgang, dersom det på noe tidspunkt har vært vurdert», avsluttes innlegget.

Alexander Larsen er ansvarlig for Atlético Madrids norske supporterklubb. Han er ikke i tvil om hva han mener om kombinasjonen Ronaldo og Atlético.