LEO SKIRI ØSTIGÅRD HEADET INN 3–0 I CHAMPIONS LEAGUE-DEBUTEN

Leo Skiri Østigård (22) fikk sin Champions League-debut og scoret for Napoli mot Rangers.

Den norske midtstopperen nikket inn 3–0-målet til det italienske laget, som har vunnet samtlige fem kamper i Champions League-gruppen.

– Det var en spesiell følelse. Jeg har jobbet hardt for dette, men jeg var klar for å vise mine kvaliteter, sier Østigård i et intervju vist på TV 2.

Etter scoringen feiret han foran Napoli-fansen.

– Jeg har alltid elsket fansen. For meg er fansen alt. Å score foran dem var en utrolig følelse. Et stort øyeblikk for meg, sier nordmannen.

Napoli står derfor med 15 poeng, mens Liverpool på 2. plass har 12 poeng. Disse to lagene møtes i den siste runden.

I tillegg til å score, hadde Østigård også en nærmest perfekt kamp defensivt.

– Dette er et sterkt lag. Når du får muligheten, må du bare vise dine kvaliteter. I dag gikk det bra. Å holde nullen er like viktig som å score. Det var en veldig god følelse.

Landslagsstopper Østigård har fått lite spilletid i et formsterkt Napoli, men fikk sjansen fra start i det som er hans tredje kamp for klubben. Dette er altså hans første scoring for klubben.

Kampen på Stadio Diego Maradona ble raskt avgjort, etter som Giovanni Simeone scoret to ganger på de første 16 minuttene. Østigårds scoring kom i det 80. minutt etter corner fra Giacomo Raspadori.

– Fantastisk! To-tre steg ut i feltet og likevel klarer han å sette ballen på mål, sier Jesper Mathisen på TV2-sendingen.

– Det er ikke lett å sette denne i mål.

Leo Skiri Østigård kom til Napoli i juli 2022. Han har de siste årene vært på lån fra Brighton til en rekke klubber; St. Pauli, Coventry, Stoke og Genoa.