GERARD PIQUÉ UTVIST I SIN SISTE KAMP – RAKK ALDRI Å KOMME PÅ BANEN!

Gerard Piqué (35) skulle tirsdag spille sin siste kamp for Barcelona. Han rakk ikke en gang å komme på banen før han ble utvist.Den utrolige historien blir fortalt av spanske medier, blant annet Marca.

Gerard Piqué offentliggjorde sist uke at han ville gi seg som fotballspiller med umiddelbar virkning. Tirsdagens kamp mot Osasuna skulle bli hans siste. 35-åringen startet på benken.

Men på stillingen 1–0 til Osasuna ved pause skal Gerard Piqué ha skjelt ut dommer Gil Manzano til de grader at han fikk rødt kort.Det ble Gerard Piqués niende – og siste – røde kort i La Liga. Det er heller ingen grunn til å gi ham noen utestengning, for karrieren er over.

– Så du corneren (før Osasunas scoring)? Du er den dommeren som har vært jævligst mot oss – med god margin. Du er en jævla skam, skal Piqué ha sagt til dommeren ifølge spanske medier.

Han raste ut på gressteppet og rett til dommeren etter at det hadde blitt blåst av for halvtid. Ifølge Marca ville ikke dommeren diskutere med Barcelona-veteranen.

Trener Xavi hadde planlagt å gi Piqué noen minutter på slutten, skriver Marca.Piqués røde kort var ikke det eneste som gikk mot Barcelona de første 45 minuttene mot Osasuna.Først slapp de inn et tidlig baklengsmål (David García etter seks minutter), så fikk skytterkongen Robert Lewandowski sitt andre gule kort og måtte forlate banen. Det skjedde etter å ha brukt en albue mot nettopp García.Etter pause tok Barcelona-spillerne seg sammen og snudde matchen etter mål av Pedri og Raphinha, slik at det endte 2–1 til gjestene.Barcelona leder La Liga med fem poengs forsprang til Real Madrid (37 mot 32 poeng) – men med en match mer spilt.