RONALDO UT MOT EKSPERT NEVILLE: − JEG SKJØNNER DET VIRKELIG IKKE

Mens Cristiano Ronaldo (37) har sluttet seg til den portugisiske VM-troppen fortsetter det å komme drypp fra det omdiskuterte intervjuet hans med TV-profilen Piers Morgan.

– Vi kjenner ham og elsker ham, men han takler ikke at han ikke er frontstjernen. Han må forlate klubben, sånn er det, sa tidligere Manchester United-kaptein og nåværende Sky Sports-ekspert Gary Neville om Ronaldo etter Manchester Uniteds kamp mot Chelsea i oktober der Ronaldo var utelatt av troppen.Den påfølgende helgen var Ronaldo tilbake på laget som møtte West Ham, og ifølge Piers Morgen overså portugiseren TV-ekspert Neville på den kampen.

Kommentarene retter Ronaldo også mot en annen tidligere medspiller i Manchester United, Wayne Rooney.– De er ikke vennene mine, sier Ronaldo om de to.

Ronaldo får også spørsmål fra Piers Morgan om supporterne har rett i kritikken de har hatt overfor Glazer-familien i en årrekke.– Supporterne har alltid rett. Supporterne fortjener å vite sannheten. De burde få vite at spillerne vil det beste for klubben – at jeg vil det beste for klubben. Det er derfor jeg kom til Manchester United. Det er derfor jeg elsker denne klubben, sier Ronaldo og fortsetter:– Men det er noen ting i klubben som gjør at Manchester United ikke når det toppnivået som Manchester City, Liverpool og til og med Arsenal nå klarer. Det er vanskelig. Det er tøft. Etter min mening vil det fortsette å være vanskelig de kommende to-tre årene.Samtidig som det siste dryppet fra intervjuet kom mandag kveld, delte Ronaldo bilder av seg selv med den portugisiske VM-troppen på Instagram.– Fullt fokus på landslaget nå. En samlet gruppe, med et samlet mål: realisere drømmen til alle portugisere, skriver Ronaldo på Instagram.Portugal spiller sin første kamp under fotball-VM i Qatar mot Ghana torsdag 24. november.