Liverpool reddet av omstridt avgjørelse: – Komplett kaos. Dette funket ikke

Alle trodde at Wolves-forsvarer Toti Gomes sendte gjestene i føringen ti minutter før slutt. Linjedommeren var oppe med offsideflagget, men det finnes tilsynelatende ingen bevis på at det var rett.

Både BBC og ITV melder at det ikke var en kameravinkel som kunne bekrefte hvorvidt det var en offside eller ikke.

Ut ifra TV-bildene var det vanskelig å se hva som skulle ha vært offside inne i feltet. Tilsynelatende var Matheus Nunes som var i offside nærme hjørneflagget. Nunes hadde tatt hjørnesparket i forkant, og var ikke å se på TV-bildene som ble vist.

Regelen er slik at avgjørelsen som er tatt på banen – blir stående.

Den spanske treneren var rasende etter kampen, hvor han og Wolves-kaptein Rúben Neves oppsøkte dommeren for å få svar på annulleringen.

Også Klopp var usikker angående Wolves» tredje scoring.

Pål André Helland sa i Viaplay-studio før det ble kjent at det ikke var bilder av situasjonen, at det var uforståelig at TV-seerne ikke fikk se bildene av Nunes i offsideposisjon.

Liverpools målvakt, Alisson, hadde full kontroll på ballen etter 25 minutters spill, etter et Wolves-angrep. Merseyside-klubben rotet så vekk ballen, men gjestene klarte ikke å utnytte slurvet.

Sekunder etterpå serverte målvakten til de rødkledde en ny mulighet for gjestene. Han sparket ballen rett i føttene på Wolves-angriper Gonçalo Guedes, som satte ballen i mål.

Liverpool-manager Jürgen Klopp fortalte hva han syntes om tabben.

Tidligere landslagskeeper, Erik Thorstvedt, hadde først ikke sett situasjonen da NRK tok kontakt.

Like før pause klarte endelig storkjøpet til Liverpool, Darwin Núñez, å finne nettmaskene for første gang etter VM-pausen. Trent Alexander-Arnold prikket en fantastisk pasning til uruguayaneren som satte den lekkert i mål på helvolley.

Kampen endte 2–2 mellom Liverpool og Wolverhampton, som betyr at Premier League-klubbene må ut i omkamp, i et ellers tett kampprogram. Det er neppe Lopetegui eller Liverpool-manager Jürgen Klopp spesielt fornøyde med.