CASEMIRO HYLLES: − HAN HAR FORBEDRET LAGET, MORALEN OG PRESTASJONEN

(Manchester United-Reading 3–1) Manchester United sløste og sløste mot Reading i FA-cupen, men så fant Casemiro (30) frem finessene for hjemmelaget.

Den svært så anerkjente midtbanespilleren, som først og fremst skal balansere laget slik at de offensive stjernene får skinne, tok sakene i egne føtter lørdag kveld.I løpet av fire minutter førte han United opp i 2–0-ledelse, først med et dypt løp og en følsom chip – og deretter med et langskudd via en Reading-spiller.

United-fansen har lengtet etter en god sentral midtbanespiller i mange år. Den gamle United-helten Roy Keane hyller Casemiro.

Han legger til at folk hadde en oppfatning om at United kjøpte en «sittende midtbanespiller», men at Casemiro i tillegg leverer kvalitet fremover i banen, med pasninger og scoringer.

Sir Alex Ferguson satt ulastelig kledd på tribunen på Old Trafford, og med øynene dekket av en kledelig sixpence så det nesten ut som han sov seg gjennom første omgang – der United kastet bort flere muligheter.Casemiro har fått bøttevis med ros etter overgangen fra Real Madrid i sommer. Mot Championship-laget Reading, som blir ledet av den gamle Manchester United-terrieren Paul Ince, strålte han nok en gang.Fred, som deler midtbane med Casemiro både i United og på Brasil, fulgte opp med et frekt hælspark – og dermed 3–0 til United.

Legg til at Anthony serverte en nydelig målgivende til Casemiros 1–0-scoring, samt at Fred fikk en billig assist på 2–0, og den brasilianske målpoengfesten var boritmot komplett.

Bare portugisiske Bruno Fernandes snakket samme språk da han «blandet seg inn» med et målpoeng.Amadou Mbengue reduserte for bortelaget, som var helt sjanseløse på Old Trafford, og det ble ikke bedre da Andy Carroll fikk sitt andre gule for kvelden etter 63 minutter – på stillingen 2–0 til United.United-manager Erik ten Hag lot Raphaël Varane og Lisandro Martínez hvile på benken, noe som åpnet for Harry Maguire og Victor Lindelöf i midtforsvaret.Ellers var det et bortimot toppet United-lag som ble sendt på banen.