DÅRLIG MANCHESTER UNITED-NYTT: ERIKSEN UTE I FLERE MÅNEDER

Christian Eriksen (30) spiller ikke fotball igjen før april eller mai. Det bekrefter Manchester United selv.

Det var en stygg takling fra Reading-spissen Andy Carroll som sendte Christian Eriksen ut på krykker i lørdagens FA-cupkamp, som Manchester United vant 3–1.

Carroll hadde flere stygge taklinger og ble senere utvist, men slapp utrolig nok unna taklingen (se videovinduet øverst) uten kort.

Nå må Manchester United-manager Erik ten Hag belage seg på flere måneder uten sin danske playmaker.

Klubben skriver i pressemeldingen at undersøkelser fortsatt pågår, men at Eriksen trolig er ute til april eller mai.

Spørsmålet nå er om Manchester United kommer til å hente noen spillere på januarvinduets siste dag.

Erik ten Hag sier på tirsdagens pressekonferanse at det er usannsynlig at Manchester United henter noen på vinduets siste dag.

– Det er vanskelig. Man kan ikke planlegge utifra så stygge skader. Vi har en strategi. Vi er på vei i en god retning, sier ten Hag.

The Telegraph skriver derimot at Manchester United kommer til å forsøke å hente noen på lån. Det skal være snakk om Bayern Münchens Marcel Sabitzer, som også Chelsea er interessert i, ifølge tyske Sky Sports.

Manchester Evening News har tidligere spekulert på om Leicester-midtbanespilleren Youri Tielemans kan være et alternativ, ettersom kontrakten hans med Leicester går ut etter sesongen.

Samtidig skriver de at det mest sannsynlige er at brasilianske Fred kommer til å overta rollen til Eriksen på Manchester Uniteds midtbane.

– Han spiller sammen med Casemiro på det brasilianske landslaget. Det er ikke det dårligste laget i verden, sier ten Hag.