INNBYTTERNE FIKSET LIGACUPFINALE FOR MANCHESTER UNITED: SENKET NOTTINGHAM FOREST

(Manchester United–Nottingham 2–0, 5–0 sammenlagt) Det er seks år siden Manchester United vant en finale. Nå har de sjansen igjen.

Nå blir det ligacupfinale mot Newcastle på Wembley 26. februar.

Manchester United vant 3–0 i den første semifinalen mot Nottingham Forest, og ganske tidlig ble det klart at dette neppe var kvelden for et ørlite Nottingham Forest-mirakel.

– Det er en god følelse å være i en finale. Viktig, for vi ønsket det. Men vi skal spille mange kamper først, vi må ha fokus på ligaen. Vi har ikke tid til å nyte dette, sier United-kaptein Bruno Fernandes på TV3s sending.

– Vi har jobbet hardt for å endre ting denne sesongen. Bedre innsats, så vi fortjener dette, sier Fernandes.

Nottingham Forest-treneren Steve Cooper kunne ikke gjøre annet enn å gratulere.

– Lykke til på Wembley. Skaden var allerede gjort for oss, sier Cooper etter at de tapte stort den første semifinalen på TV 3s sending og legger til at han er skuffet.

Og da Manchester United gjorde tre bytter litt ut i 2. omgang, så ble det fart på hjemmelaget. Først scoret innbytter Anthony Martial, og før jubelen var over, så satte Fred inn 2–0 etter at han ble servert av innbytter Marcus Rashford.

Manchester United trengte en finale nå. Det er seks år siden de vant en finale sist. I 2017 vant de både ligacupen med 3–2 over Southampton og Europa League-finalen etter 2–0 mot Ajax.