Norske Warren vil aldri glemme møtet med Messi: – Han bare smilte til meg

Warren Kamanzi (22) har «alltid» hatt Lionel Messi som bakgrunnsbilde på telefonen. Lørdag møttes nordmannen og superstjernen både på og utenfor banen for første gang.

Han lever guttedrømmen, Warren Kamanzi, som i jula ble solgt fra Tromsø til den franske toppklubben Toulouse.

Lørdag fikk trønderen sin første ligakamp fra start, og det skjedde ikke mot hvem som helst. Gigantene PSG sto på andre banehalvdel, anført av tidenes trolig beste fotballspiller Lionel Messi.

Og for nordmannen gjorde Messi-møtet at dagen ble noe helt spesielt.

Det endte med 1-2-tap borte mot stjernegalleriet til PSG, men den norske forsvarsspilleren gjorde en fin figur før han ble byttet ut etter en drøy time.

Han forteller at han ble bergtatt av Messi så tidlig som i syvårsalderen og har vært det siden. Det var særlig spillestilen og fintene som fikk gjorde ham frelst.

Litt senere, da lagene sto i tunnelen for å gå ut på banen rett før kamp, oppsto det en situasjon Kamanzi aldri vil glemme.

– Jeg hadde et øyeblikk med ham i tunellen. Jeg kikket mot venstre og la merke til at han plutselig sto ved siden av meg. Han kikket i min retning, men bak meg, og jeg sonet ut og ble stående og stirre litt på ham. Det la han merke til, så da bare smilte han til meg, og jeg smilte tilbake. Det var helt sykt, da ble jeg virkelig klar for kamp, forteller han med et smil.

– Var du i noen dueller med ham ute på banen?

– Ja, han prøvde å gå forbi meg én gang. Han hadde driblet én og skulle rykke forbi meg til venstre, men jeg satte kroppen foran og vant ballen, sier han.