ØDEGAARD HEMMELIGHETSFULL OM KJÆRESTESPØRSMÅL – SPILLING MED «FREKT» SVAR

Martin Ødegaard (24) fleipet bort spørsmål om hans relasjon til Helene Spilling (26). Senere kom også Spilling med en kommentar.

– Jeg hadde egentlig gledet meg til å snakke om det med «B-laget» (TV 2s podkast, red.anm), men de valgte å ikke spørre. Så det var litt kjedelig. Jeg er enig med den artikkelen du skrev i går. Det var trist at de ikke spurte. Da var jeg klar for å snakke litt, men nå er det tett på kamp, så jeg tror vi dropper det nå, sier Ødegaard til Dagbladets reporter i Marbella.

Dagbladet publiserte onsdag en sak om at TV 2 fikk et eksklusivt intervju med Ødegaard uten å spørre om romanseryktene rundt Ødegaard og Spilling.

– Som sagt, jeg hadde gledet meg til å snakke med «B-laget» om det her, men nå er det to dager til kamp. Det er en viktig match og starten på en kvalik, så jeg tenker vi får ha fokus på det nå, gliste Arsenal-spilleren.

Programleder i «B-laget», Marius Skjelbæk, sier følgende om Ødegaards kommentarer:

Helene Spilling svarer i en fleipete tone. Hun skriver i en melding til VG at Ødegaard «svarer bra for seg».

Tidligere i mars dukket det opp bilder av Ødegaard sammen med TV-profilen Helene Spilling, kjent fra «Skal vi danse» og «Mesternes mester», på en galla i London. Der ble Ødegaard kåret til årets beste spiller i den engelske hovedstaden.

Da VG traff Spilling kort tid etterpå, ville hun ikke kommentere dette.

Torsdag var hun i det humoristiske hjørnet:

Senere la Birgit Skarstein, som er Spillings samboer, ut et kryptisk bilde på Instagram hvor Spilling hadde på seg et Ødegaard-skjerf i Arsenals farger.

I etterkant av gallaen ble bildene av Ødegaard og Spilling slettet fra bildebasene til Shutterstock og NTB. Ifølge Dagbladet var det Arsenal som ba om at bildene skulle slettes.

Spilling har 17 gullmedaljer, fire sølvmedaljer og to bronsemedaljer fra NM i selskapsdans.

Ødegaard og Norge åpner kvalifiseringen til EM i 2024 med bortekamp mot Spania lørdag kl. 20.45.