SE HAALAND, RUUD OG ØDEGAARD PÅ VG I SOMMER

I sommer kan du se Norges største idrettsstjerner i aksjon direkte på VG. Her er sommerprogrammet på VG+ Sport.

Det blir nok av godbiter å streame på din mobil eller TV fra VG+ Sport i sommer. U21-EM er allerede godt i gang, der dessverre Norge røk ut med minste mulig margin.

Nå er det det norske U19-landslaget som skal i aksjon i EM på Malta som starter mandag 3. juli. Dette er Norges kamper i gruppespillet:

Norges kamper kan du se gratis uten et VG+ Sport-abonnement, men du må være innlogget på din VG-bruker for å se dem.

Etter at de to europamesterskapene er ferdig begynner fotballfesten for alvor: I sommer kan du se over 50 pre-season-kamper direkte med VG+ Sport.

Blant høydepunktene er to kamper med Erling Braut Haaland og  i Tokyo mot henholdsvis Bayern München og Yokohama F. Marinos.

I tillegg skal Martin Ødegaard bryne seg på tøff motstand med sitt Arsenal på turné i USA. De skal møte Barcelona natt til 27. juli.

Se Liverpool og Manchester United i pre-season på VG

Som i fjor kan du også følge oppladningen til Liverpool med et VG+ Sport-abonnement. De skal spille fire kamper mellom 19. juli og 2. august. Bayern München er også blant motstanderne for Liverpool.

Denne sommeren kan du også se Manchester United direkte på VG. Erik ten Hag tar med sitt mannskap til Houston for å møte Real Madrid natt til 27. juli.

Du kan selvsagt se kampene i reprise morgenen etter.

Premier League-lag som Chelsea, Everton, West Ham, Sheffield United og Crystal Palace kan du også se med VG+ Sport i sommer.