AKOR ADAMS BEFESTET SIN POSISJON SOM TOPPSCORER: − DET FINNES INGEN GRENSE

(Lillestrøm-Aalesund 5–1) Aalesund scoret først, men et rødt kort etter et «karatespark» ble starten på en målfest av de sjeldne på Åråsen.

Rødt kort, filming, gult kort til trener og scoringer begge veier. Hengekampen mellom LSK og Aafk onsdag hadde det meste. Blant annet enda et mål av Akor Adams. De eneste som sto igjen uten noen ting var Aalesund.

– Det er ingen grense (på hvor mange han kan score). Jeg har et mål, men jeg begrenser meg ikke, sier Adams til VG etter kampen.

Han står nå med 15 mål på 14 kamper, og mange venter bare på når en klubb i Europa skal punge ut for spissen.

– Jeg tenker bare på kampen om tre dager. Det er trening i morgen. Jeg tar det som det kommer, sier Adams på spørsmål om han tror han spiller i Lillestrøm i august.

Thomas Lehne Olsen fortsatte og scoringsshowet etter to mål mot Sandefjord sist. I dag ble det to nye mål på spissen fra Moelv.

– Det at får meg noen mål er godt for selvtilliten min. Jeg håper jeg kan gjøre det så bra at jeg kan bidra med mitt beste så vi kan ta flere trepoengere, sier Lehne Olsen til TV 2.

Det var imidlertid Aalesund som kunne juble først. Isaac Atanga sendte iskaldt vann i årene på Kanarifansen tidlig i den første omgang. Aafk fikk plutselig enorme kontringsrom, og Atanga viste fram noe av det han er hentet til Sunnmøre for å gjøre.Først en dragning, før han plasserte ballen vakkert i det lengste hjørnet.

Skulle oppturen endelig starte for et nedrykksplassert Aalesund?

Opptursskipet skulle iallfall få et saftig skudd for baugen 23 minutter inn. Amidou Diop hoppet inn i Thomas Lehne Olsen i det LSK selv kalte et «karatespark» på Twitter.

Dommer Kristoffer Hagenes dro det røde kortet opp av lomma. Aafk skulle spille de siste 70 med en mann mindre.