MEDIER: PSG-KEEPEREN BUNDET FAST UNDER INNBRUDD I EGET HJEM

PSG-keeper Gianluigi Donnarumma og partneren Alessia Elefante ble natt til fredag utsatt for et brutalt ran i sitt eget hjem, ifølge franske medier.

Den italienske landslagskeeperen skal ifølge flere medier ha blitt bundet fast av flere personer i hans hjem i den franske hovedstaden Paris. Gjerningsmennene skal ha tatt seg inn i Donnarummas hjem ved å bryte opp døren på boligen, ifølge Actu17.

Paret skal etterhvert ha søkt tilflukt på et luksushotell i nærheten av huset, hvor de ble ivaretatt av personalet som varslet politi og sykehus. De ble senere fraktet til sykehus i sjokk for å motta behandling.

Verdien på tyvgodset skal være på rundt 500 000 euro, som tilsvarer rundt 5,7 millioner norske kroner. Politiet skal fortsatt være på jakt etter gjerningsmennene.

PSG har tillit til at rettssystemet finner de skyldige så raskt som mulig, sier en talsmann for klubben til AFP.

Vaktmesteren i bygget skal også ha blitt offer for innbruddstyvene.

Flere PSG-stjerner har de siste årene blitt utsatt for det samme. Angel Di Maria, Marquinhos, Sergio Rico, Mauro Icardi og Thiago Silva har tidligere vært offer for innbruddstyver i den franske hovedstaden.

Paris Saint-Germain har senere fredag treningskamp mot Le Havre. Donnarumma er opprinnelig med i troppen mot den nord-franske klubben.