PSG HAR AKSEPTERT BUD PÅ MBAPPÉ

Sky Sports melder at Paris Saint-Germain skal ha akseptert et bud på 300 millioner euro fra saudiarabiske Al-Hilal på Kylian Mbappé (24).

Nyheten fra Sky Sports om at PSG skal ha akseptert et bud på på 3,4 milliarder kroner fra saudiarabiske Al-Hilal har skapt reaksjoner i hele verden.

– Al-Hilal, dere kan ta meg. Jeg ligner på Kylian Mbappé, skriver grekeren – sammen med et bilde der han gliser godt.

Innlegget har fått over 17 millioner visninger en time etter publiseringen – og Mbappé selv har svart NBA-spilleren med en rekke latter-emojier:

Sky Sports meldte tidligere mandag at budet fra Al-Hilal har blitt akseptert og at Al-Hilal har fått tillatelse til å snakke med Mbappé om en overgang.

– Det er INGEN samtaler mellom Mbappé og Al-Hilal på dette tidspunktet – kun mellom klubbene, skriver den anerkjente overgangs-journalisten Fabrizio Romano – som også hevder Al-Hilal er forberedt på å tilby Mbappé en årslønn på 2,2 milliarder kroner.

Ifølge L’Equipe skal også Barcelona ha vært i samtaler med PSG om en mulig overgang for Mbappé i løpet av mandagen, men en overgang skal være vanskelig å få til på grunn av dårlig økonomi hos katalanerne.

Nylig ble Mbappé utelatt fra troppen som skal på treningsleir til Asia og PSG skal ønske å selge superstjernen denne sommeren.

Skulle overgangen gjennomføres vil det være den dyreste noensinne. Neymar-overgangen fra Barcelona til PSG for omtrent 2,5 milliarder norske kroner i 2017 er den foreløpig dyreste.

24-åringens kontrakt med PSG utløper sommeren 2024 – og hovedstadsklubben skal ha gitt stjernen klar beskjed om at han enten må signere en ny kontrakt eller bli solgt denne sommeren.

Mbappé selv skal angivelig ønske å fortsette i PSG denne sesongen. Franskmannen har vært heftig koblet til en gratis-overgang til Real Madrid neste sommer.

Ifølge Sky Sports skal flere klubber være intessert i å hente Mbappé denne sommeren, blant andre Tottenham, Chelsea, Manchester United, Inter og Barcelona.

Hovedstadsklubben Al-Hilal har tidligere i sommer hentet Sergej Milinkovic-Savic (Lazio) og Kalidou Koulibaly (Chelsea).