VANT MED TI MANN MOT NEWCASTLE: NÚÑEZ REDDET LIVERPOOL

(Newcastle – Liverpool 1–2) Darwin Núñez ble den store helten da Liverpool snudde bortekampen mot Newcastle med ti mann. Etter kampen sammenlignet Jürgen Klopp kampen med en legendarisk snuoperasjon.

For et drama det ble på St. James’ Park søndag kveld. Fra innbytterbenken kom Darwin Núñez inn og scorte to sene mål for det røde laget fra Merseyside.

– Jeg er veldig fornøyd. Laget gjorde en god jobb etter utvisningen. Vi jobber hardt for disse øyeblikkene. Jeg er veldig fornøyd med å komme inn og hjelpe laget, sier Núñez til Sky Sports på spansk med Alisson som tolk.

– Tusen takk for støtten, sier han etterpå på litt gebrokkent engelsk.

Etter kampen sammenlignet Jürgen Klopp seieren med det legendariske comebacket mot Barcelona i Champions League i 2019.

– Dette var vanskeligere enn Barcelona-kampen. Den var hjemme, og vi spilte bra i bortekampen. Dermed visste vi at vi hadde muligheter. Dette var helt annerledes, sier Klopp.

– Jeg nøt det siste målet så mye. Vi sa i pausen at hvis vi snudde dette så var det noe vi kunne fortelle barnebarna våres. Jeg ser mine om ti dager, og da skal jeg fortelle dem om dette.

Núñez kom inn i det 77. minutt. Tre minutter senere utlignet han for Liverpool med strak høyre vrist. Sven Botman rotet det skikkelig til for seg selv og hjemmelaget i forsvar, Núñez takket for muligheten.

– Vi har vært med på noe helt, helt spesielt. Og nå syns jeg Jürgen Klopp skal klappe seg selv på skulderen. Kampledelsen var så god. Innbyttene funket så bra, sier Viaplay-ekspert Lars Tjærnås i det kampen blåses av.

Og tre minutter på overtid var Núñez der igjen, og scoret sitt andre og sørget for Liverpool-seier.

Klopp forklarer hvorfor ikke Núñez har startet noen av de tre første kampene denne sesongen.

– Ingen er fornøyde når de ikke starter. Dette er et nytt lag med nye spillere, så dette trenger tid. En spiss som scorer to mål er alltid fornøyd. For laget var dette veldig viktig. Vi trenger dette for å vokse sammen.