MEDIER: NEWCASTLE-KAPTEINEN I SLÅSSKAMP

En slåsskamp der Newcastle-kaptein Jamaal Lascelles (29) og hans bror skal ha vært involvert, etterforskes av politiet.

Det skriver flere britiske medier tirsdag.

Hendelsen skal ha skjedd på kvelden etter bortetapet mot Manchester City for en uke siden. Jamaal Lascelles, hans bror og en venn var ute på byen etter å ha fått to dager fri, skriver Daily Mail.

Etter å ha forlatt en nattklubb skal den 19 år gamle broren til Newcastle-kapteinen blitt albuet i halsen. Dette var starten på det som beskrives som et uprovosert angrep.

Også tabloidavisen The Mirror har omtalt saken.

En vodkaflaske skal ha blitt kastet mot Lascelles og så vidt bommet på hodet hans. Lascelles skal ha fått skader på et øre, men utover det skal han ha sluppet fra det uten alvorlige skader.

Broren hans skal ha blitt slått i ansiktet og blødd.

En video på sosiale medier skal vise slåsskampen. Det er her gjengen som angrep Newcastle-kapteinen skal ha sagt at de skulle skyte han og broren.

Verst gikk det utover vennen de hadde med på byen som ble sparket i ansiktet og lå bevisstløs i et kvarter. Da nødetatene kom stakk flere fra området. Ingen er pågrepet i saken.

Newcastle vet om saken og skal behandle den internt.

Lascelles har vært kaptein for «The Magpies» siden 2016. Søndag så han Newcastle tape 2–1 hjemme mot Liverpool fra benken.

Han har foreløpig ikke spilt et eneste minutt denne sesongen.