KLOPP OM NUNEZ’ MONSTERBOM: − KUNNE IKKE BRYDD MEG MINDRE

Liverpool vant, Darwin Núñez scoret. Likevel måtte Jürgen Klopp svare på spørsmål om nok en gigantisk miss fra spissen.

– Han spilte fantastisk.

Jürgen Klopp så hvor spørsmålet bar, og avbrøt journalisten på pressekonferansen etter kampen mot Toulouse.

Liverpool vant som forventet. 5–1 mot Aron Dønnums Toulouse gjør at Klopps gutter har full pott etter tre kamper i Europa League.

Darwin Núñez satte seg først på scoringslisten:

Men ha må også tåle oppmerksomhet for bommen i andre omgang.

Uruguayaneren ble spilt gjennom, dro av en forsvarer på lekkert vis og gjorde det samme med keeper. Målet gapte mot spissen – som satte ballen i stolpen.

Lagkompis Ryan Gravenberch satte ballen i mål rett etterpå. Klopp var derfor mer opptatt av å hylle Nunez for prestasjonen.

– Akkurat nå kunne jeg ikke brydd meg mindre. Alt før det var veldig overbevisende. Hvordan han rundet forsvareren, måten han passerte keeperen. Målet han scoret. Det var mye bra og han er på et godt sted. Jeg er veldig fornøyd, sier Klopp etter kampen.

Bommen kommer kun uker etter hans forrige kjempemiss i Europa League. I hjemmekampen mot Mathias Rasmussens Union St. Gilloise bommet han også på åpent mål.

Nunez står med fem mål for Liverpool denne sesongen, men har vært inn og ut av laget i ligaen. Mot Toulouse fikk Liverpool-sjef Klopp rullert på laget, og flere spillere viste seg fram.

Blant den nederlandske Gravenberch.

– Førstetouchen hans er utrolig. Det samme er farten hans med ball. Så er det en bra ting at han fortsatt har mye å forbedre, sier Klopp ifølge BBC.

– Jeg tror det er veldig enkelt å bli veldig glad i dette laget. Vi må ta store steg, vi må vokse og gjøre mange ting. Men mange av tegnene er veldig lovende, sier Klopp.