REAL MADRID VANT EL CLÁSICO: HAALAND HYLLER BELLINGHAMS PRAKTSCORING

 Det ble rock’n roll da Jude Bellingham (20) sendte et prosjektil av et skudd i krysset fra 25 meter. På overtid sørget Bellingham for «la la la all night long».

Real Madrid jaktet en utligning etter pausen. Og etter 13 minutter havnet ballen hos fenomenet Jude Bellingham. Med et vidunderlig treff forlot ballen høyrefoten. Ballen steg og steg og gikk i krysset til venstre for Marc André ter Stegen i Barcelona-målet. Det var nesten så man måtte blunke og se om alle nettmaskene fortsatt var på plass etter den spinnville suseren fra den 20 år unge engelskmannen.

– Han forandret kampen for Real Madrid. Men det er ikke min jobb å bedømme motstanderen, sier Barcelona-keeper Marc André ter Stegen om Bellingham på TV 2s sending.

En annen måltyv som fulgte kampen var Erling Braut Haaland som skal møte Manchester United med sitt Manchester City søndag. Haaland la ut en video av scoringen på sin Insta-story og skrev: «Unreal this guy».

De to juvelene fant tonen da de spilte sammen i tyske Borussia Dortmund og er kompiser.

«Jude Bellingham er kongen av El Clásico», skriver den spanske storavisen Marca.

På Olympiastadion i Barcelona var det celebert publikum. De evigunge rockerne i legendariske Rolling Stones, Mick Jagger og Ronnie Wood, fulgte kampen fulle av begeistring.

Barcelona spiller med den berømte tunge-logoen til Rolling Stones på drakten, fordi musikkdelingstjenesten Spotify er sponsor.

Rolling Stones-medlemmene så ut til å kose seg på tribunen. Og det ble en god ettermiddag for gjestene. Og for å si det med Rolling Stones og «Good Times»: «La la la all night long. Come on and let the good times roll. We gonna stay here till we soothe our souls. If it take all night long». Bellingham ble lørdagens gode tider for Real Madrid.