RASHFORD SLAKTES ETTER NY MANCHESTER UNITED-NEDTUR: − GÅR IKKE AN Å FORSVARE LENGER

(Newcastle – Manchester United 1–0) Det var enveiskjøring fra start til slutt på St. James’ Park lørdag kveld. Nå hagler kritikken mot blant andre Manchester United-stjernen Marcus Rashford (26).

Etter tre strake ligaseirer fikk Manchester United et slag i trynet med 3–3-kampen mot Galatasaray i midtuken.

Lørdag fortsatte nedturen. Det startet allerede da laget fikk flytrøbbel og måtte ta buss den lange veien til nordøst-England.

– Det var ikke ideelt, men vi vil ikke bruke det som en unnskyldning, sier Harry Maguire til Viaplay.

I starten av kampen så det ut til at de måtte parkere den bussen foran målet til keeper André Onana, for vertene kjørte regelrett over Manchester United.

Likevel tok det 55 minutter før Anthony Gordon fikk hull på byllen for hjemmelaget.

Newcastle rullet opp et flott angrep hvor Kieran Trippier slo inn foran mål. Der kunne Gordon enkelt spasere ballen i nettet.

Det var nærmest utrolig at Newcastle ikke ledet til pause. I Viaplays studio gikk det hardest utover Manchester Uniteds høyrekant.

– Marcus Rashford, hva er det som skjer i hodet ditt? Vil du i det hele tatt være der? innledet Bojan Djordjic.

Som ung var svensken et lovende talent i Manchester United-akademiet. Nå er han mest kjent for å ikke legge noe imellom i sine analyser som fotballekspert.

– Jeg skulle vært den første som forsvarte ham hvis han faktisk la ned jobben. Han trenger ikke å ha sin beste sesong, men kroppsspråket er patetisk. Det hører ikke hjemme i en startellever. Og da snakker vi om en spiller som jeg elsker og som jeg ville forsvart i all slags vær, men dette går ikke an å forsvare lenger, tordnet Djordjic: