TOTTENHAM-SEIER MED 10 MANN MOT FOREST

(Nottingham Forest-Tottenham 0–2) Spurs er tilbake på vinnersporet etter scoringer av Richarlison (26) og Dejan Kulusevski (23) mot bunnlaget Nottingham Forest.

Etter en gnistrende start på Premier League-sesongen hadde Tottenham tapt fire av de fem siste matchene før de vant mot Newcastle sist runde. Fredag kveld tok hvittrøyene en ny triumf, noe som sender laget à poeng med Manchester City og fire poeng bak serieleder Liverpool.

Sky Sports-ekspert Gary Neville er imponert over det australske Ange Postecoglou (58) har fått til som manager i Tottenham.

– Det han har gjort på så kort tid i klubben, er utrolig. Han har fått noe på plass som er fantastisk å se på. Det er ganske komplisert fra et fotballståsted. Det kan ta to-tre sesonger å få laget til å tikke som en klokke, men Ange Postecoglou er utrolig, sier Neville.

Etter en relativt jevnspilt første omgang, scoret Richarlison på et nydelig hodestøt bare sekunder før pause. Målgivende sto Kulusevski for med et vakkert innlegg.

I andre omgang utnyttet svensken et elendig utspill fra Matt Turner (29) og smalt ballen over hodet på Forests sisteskanse etter 64 minutter.

Like etter fikk Yves Bissouma (27) direkte rødt kort for en stempling i knehøyde på Ryan Yates (26). Forest produserte et par store sjanser med én mann mer på banen, men Spurs-keeper Guglielmo Vicario (27) reddet den farligste muligheten med en benparade på streken.

Med resultatet henger Tottenham med i toppen av Premier League-tabellen, mens Forest forblir i bunnen. I løpet av helgen kan Steve Coopers menn også bli passert av Everton, og dermed også miste 16.-plassen i serien.