HAALAND OG GRAHAM HANSEN TILDELT NFFS GULLBALL FOR 2023

Erling Braut Haaland og Caroline Graham Hansen er tildelt gullballen som Norges beste mannlige og kvinnelige fotballspiller i 2023.

Gullballen deles ut av Norges Fotballforbund hvert år. Både Haaland og Graham Hansen vinner prisen for fjerde gang.

Haaland har vunnet fire år på rad, mens Graham Hansen tar sin fjerde på de siste fem årene etter at Guro Reiten gikk til topps i fjor.

Begge har levert fantastiske sesonger med klubblagene Manchester City og Barcelona. Haaland har vunnet flere priser for sine bidrag til Citys trippeltriumf.

I Premier League satte han også scoringsrekord med hele 36 fulltreffere forrige sesong. Haaland kom også på andreplass i Gullballen-kåringen bak Lionel Messi.

– Jeg har sagt det før, det er alltid stort å vinne denne. Jeg har vunnet den fire år på rad nå, det setter jeg stor pris på. Det er stort å vinne i sitt eget land og jeg er glad for denne. Jeg lever drømmen og jeg koser meg, sier Haaland.

– Å bli satt pris på på denne måten er stort. Det betyr mye og man blir stolt når man har gjort en god jobb med å representere norsk fotball. Det har vært et bra år, og jeg er veldig stolt og takknemlig over å få oppleve det jeg har fått oppleve, sier Graham Hansen.