ERLING BRAUT HAALAND TILBAKE PÅ MANCHESTER CITY TRENING

Det bekrefter manager Pep Guardiola på en pressekonferanse fredag ettermiddag. Men nordmannen mister likevel trolig flere kamper.

Spanjolen kunne nemlig meddele en rekke gladnyheter tilknyttet sitt eget lag.

Både Kevin De Bruyne, Jeremy Doku og Erling Braut Haaland er nemlig tilbake på trening.

– De har trent med oss de to-tre siste øktene. Jeremy føler seg veldig, veldig bra, det samme gjør Kevin, sier han.

Når det gjelder Haaland er han imidlertid ikke like positiv, men håper at nordmannen kan være tilbake snart.

Tretthetsbruddet setter fremdeles begrensninger.

– Erling føler seg litt bedre, men vi må være forsiktige. Han har hatt to-tre økter og følt seg bra etterpå. Jeg vet ikke om han er klar til søndag eller mot Newcastle, men forhåpentligvis kommer de andre til å være klare.

Guardiola on De Bruyne, Doku and Haaland fitness: «They are training with us for the last 2-3 sessions, Jeremy feels really really good, Kevin as well. We have to be patient with Kevin and give him the right minutes. Erling is a little bit better, it’s bone so we have to be careful. He’s done 2-3 sessions and feels good after. I don’t know for Sunday or Newcastle but hopefully for the rest they will be ready.»