Messi slår tilbake etter anklager: – Falske historier

Lionel Messi (36) avviser bestemt at han sto over en oppvisningskamp i Hongkong av politiske grunner.

I en uttalelse på sosiale medier sier argentineren at påstandene er «falske».

– Jeg vil gi dere den sanne versjonen slik at ingen trenger å fortsette å lese falske historier, åpner Messi med i videoinnlegget, gjengitt av The Guardian.

– Jeg har hørt folk si at jeg ikke ville spille av politiske grunner, og mange andre årsaker som er fullstendig usanne, fortsetter 36-åringen.

Messi sto over en oppvisningskamp i Hongkong tidligere i februar, noe som skapte sterke reaksjoner i Kina.

I etterkant beklaget argentineren, men har senere blitt anklaget for å boikotte kamper av politiske årsaker. I tillegg har det argentinske landslaget fått avlyst landskamper i Kina.

– Hvis det hadde vært sånn, så hadde jeg ikke besøkt Kina så mange ganger som jeg gjort, sier Messi i uttalelsen og understreker at han alltid har hatt et nært og spesielt forhold til Kina.

34-åringen forklarer at han slet med en betent lyske som gjorde at han ikke kunne spille kampen. Noen dager senere følte han seg bedre og spilte derfor deler av en kamp mot Vissel Kobe i Japan.

– Dagen før kampen (i Hongkong) prøvde jeg å trene og jeg prøvde hardt for alle som hadde kommet for å se på treningen. Jeg gjorde alt jeg kunne, sier Messi i

– Som vanlig sender jeg mine beste ønsker til alle i Kina, avslutter Messi i uttalelsen.