Haaland gjenforent med bestekompisen: –⁠ Farlig duo

Bestevennene Erling Braut Haaland og Erik Botheim er sammen igjen på landslaget. Det har resten av spillerne fått merke.

De to er en farlig duo!

Jørgen Strand Larsen smiler godt da VG spør om Erik Botheim og Erling Braut Haaland.

De to spissene har vært bestevenner lenge og rapgruppa Flow Kingz ble viden kjent etter at Haaland slo gjennom på den internasjonale scenen.

Med Alexander Sørloths forfall ble det plass til Erik Botheim som denne sesongen har imponert for Malmö i Allsvenskan.

– Han kjenner alle og er jo overalt. Om det er på bordtennisbordet eller ved kortspill så er han til stede. Han er en artig fyr, men også veldig flink til å være seriøs når han skal være det, sier Strand Larsen.

Han fortsetter om Botheim og Haaland sammen:

– De er gode kompiser og bestevenner som får være på samling sammen. De har vært på landslag sammen de siste åtte årene og har vært bestevenner siden dag én, sier Strand Larsen.

Sassuolo-spiller Kristian Thorstvedt kaller Botheim og Haaland for landslagets Knoll og Tott.

– Det er gøy å ha med Botheim igjen. Han er en gledesspreder, sier Thorstvedt.

Strand Larsen mener humøret som de to skaper er symptomatisk for en gruppe som spillerne mener står samlet til tross for sportslige nedturer.

– Vi er en utrolig fin gjeng og har et kapteinsteam som tar vare på alle. Det vi mangler er det lille ekstra når det faktisk gjelder på banen, men å ha dette i bunn gjør at det er lite som skal til, sier Strand Larsen.

– Hadde det vært dårlig stemning hadde det vært lett å peke på hverandre. Vi vet at dette er et lag og ikke én persons feil. Det er både spillerne og trenerne gode på, sier Strand Larsen.