Real Madrid sluppet og Y-3 felles trøye

2022 markerer 120-årsjubileet til Real Madrid, og dette året er veldig viktig for Real Madrid. Fordi denne århundregamle klubben har en veldig god bakgrunn, har den blitt en gigantisk klubb i verden. Denne utviklingen er uatskillelig fra hans innsats, og har alltid holdt det høyeste nivået av konkurranse. Y-3 lanserte en ny fotball drakter i dette viktige øyeblikket, noe som er en annen fantastisk ting for utviklingen av laget.

For å minnes deres varige arv, denne sesongen, har verdens ledende fotballklubb slått seg sammen med det trendende sportsklærmerket for å lansere en festlig kolleksjon med Real Madrid drakter og tilbehør. Dette designet bruker en sort-hvitt-serie, som kombinerer vitalitet og hastighet på en abstrakt måte. Kolleksjonen blander sporty innovasjon perfekt med trendy estetikk. Mange fans av en slik trøye kan ikke vente med å eie en. Du kan ta hensyn til vår offisielle nettside, og vi vil gi deg den nyeste serien med jerseys så snart som mulig.

Konkurransekolleksjonen inneholder også oppvarmingsprodukter, bestående av jakker og bukser, begge med reflekterende grafikk. Produktet utenfor banen inkluderer også en helsvart T-skjorte med Real Madrid FC-emblem og Y-3-logo på baksiden, et eksklusivt stretchskjerf og en clutch.