Thorsby ville utfordre Formel 1-stjerne– fikk raskt svar tilbake

Superstjernen Sebastian Vettel (34) fikk en personlig videohilsen med en spesiell utfordring fra landslagsspiller Morten Thorsby (25). Nå sender han Thorsby en utfordring i retur.Dette er en lignende prosess, og vi håper å gå lenger for å beskytte utviklingen av miljøet bedre.

Firedobbel Formel 1-verdensmester Vettel har akkurat fått se et videoklipp Morten Thorsby har gitt NRK for å spille av for den profilerte tyskeren.Selv om Vettel er et av bilsportens aller største navn, en bransje man kanskje ikke først og fremst forbinder med klima og miljø, deler han Thorsbys bekymring og engasjement for planeten vår.

Vettel er nemlig en kjent miljøaktivist og snakker ofte om viktigheten av å ta vare på jordkloden.

Forrige sesong ble 34-åringen avbildet mens han gikk rundt på tribunene og plukket søppel etter et Formel 1-løp, bilder som raskt gikk verden rundt.