RONALDO UT MOT MANCHESTER UNITED: − FØLER MEG FORRÅDT

I et intervju med TV-profilen Piers Morgan feller Cristiano Ronaldo (37) en knusende dom om øverste hold i Manchester United. Både manager Erik ten Hag og forgjenger Ralf Rangnick får gjennomgå.

– Jeg føler meg forrådt, sier Ronaldo i en teaser-tweet søndag kveld.

Hele intervjuet på 90 minutter med Cristiano Ronaldo slippes i TV-programmet «Piers Morgan Uncensored» til uken.

Søndag kveld slapp Morgan et par små videosnutter fra intervjuet, og i den ene kan man se at Ronaldo får spørsmål om han føler at han blir forsøkt tvunget ut av klubben.

– Ja. Ikke bare av treneren, men også av to-tre andre. Noen ønsket ikke å ha meg her. Ikke bare i år, men de to-tre siste årene, sier Ronaldo.

Om Erik ten Hag, Manchester Uniteds manager, sier Ronaldo at han ikke har respekt for ham.

– Fordi han ikke viser respekt for meg, forklarer Cristiano Ronaldo.

– Hvis du ikke har respekt for meg, vil jeg aldri ha respekt for deg, tilføyer han nærmest på generelt grunnlag.

Nederlandske ten Tag ila Ronaldo suspensjon forrige måned etter at Ronaldo nektet å la seg bytte inn fra reservebenken i Manchester Uniteds kamp mot Tottenham.

Den gang gikk Ronaldo i garderoben allerede før slutt. Det var andre gang i år at han gjorde det, etter at det også skjedde i sommerens treningskamp mot Rayo Vallecano.

– Etter Vallecano-kampen, fortalte jeg ham at det var uakseptabelt. Dette er den andre gangen, og det får konsekvenser, sa ten Hag på pressekonferansen der han bekreftet at Ronaldo nektet å bli byttet inn.

– Erik ten Hag vet dette. Jeg mener det eneste klubben og Ronaldo kan gjøre er å sette seg ned sammen neste uke og avslutte forholdet, sa klubblegende og Sky Sports-ekspert Gary Neville da.

– Han har mistet hodet. Det har murret de siste ukene. Jeg skal prøve å forsvare ham. Han er et menneske, han har feil, føler seg frustrert, får ikke muligheten og har fått nok. Men spillere har gjort langt verre ting i Manchester United, det skjer, det er menneskets natur, sa en annen klubblegende i Roy Keane.

I intervjuet med Morgan ble det også pratet om manager-legenden Sir Alex Ferguson – en mann Ronaldo nærmest har et far-sønn-forhold til.

– Siden Sir Alex Ferguson forlot klubben har jeg ikke sett noen utvikling i klubben. Fremgangen har vært null, sier Ronaldo.