Cristiano Ronaldo i det omstridte intervjuet: – Jeg elsker Solskjær

Cristiano Ronaldo deler ut kritikk i øst og vest, og verken egen arbeidsgiver eller trener slipper unna. Men om Ole Gunnar Solskjær har han bare gode ting å si.

Søndag, bare noen timer etter Manchester Uniteds seier over Fulham i den siste kampen før VM-pausen, kom det videosnutter fra et intervju Cristiano Ronaldo hadde gjort med den omstridte TV-profilen Piers Morgan.

– Tiden er inne for å si noe, sier Cristiano Ronaldo, ikledd dress, sittende på en stol tvers overfor Piers Morgan.

Ronaldo holdt ikke igjen. «Jeg føler meg forrådt», sa Ronaldo, og langet ut mot egen arbeidsgiver, klubbens eiere, hans egen trener Erik ten Hag og gamle lagkamerater.

Intervjuet sendte sjokkbølger gjennom fotballverden, og Cristiano Ronaldo har fått krass kritikk fra flere hold.

Tidligere onsdag ble Raphaël Varane den første Manchester United-spilleren til å uttale seg om intervjuet Ronaldo har gjort.

Onsdag kom en større del av intervjuet. Seansen deles opp i to med én del onsdag og én torsdag. Og selv om Ronaldo kritiserer svært mange, er det én som bare får gode ord:

Ole Gunnar Solskjær. Det var han som hentet ham tilbake til Manchester United.

– Jeg elsker Solskjær, han er en fantastisk person. Som trener synes jeg han gjorde en god jobb. Han trengte mer tid. Men jeg tvilte aldri på at han ville bli en god trener i fremtiden. Jeg synes det var fint å jobbe med ham, selv om det var i en kort periode.

Intervjuet har så langt vist en god del av bitene som allerede ble vist frem på sosiale medier. Men Ronaldo snakker, i tillegg til kritikken mot Manchester United, om den nye generasjonen av fotballspillere.

– De lever i en annen tid. Mentaliteten deres er annerledes. De mangler sulten. Alt er enklere for dem, de må ikke lide. Så de bryr seg ikke. Dette gjelder ikke bare Manchester United, men over hele verden. De er ikke som i min generasjon. Men man kan ikke klandre dem, sier Ronaldo.