THE GUARDIAN: MANCHESTER UNITED VURDERER Å SAKSØKE CRISTIANO RONALDO

Manchester United melder fredag at klubben er i gang med «passende tiltak» som svar på Cristiano Ronaldos nylige intervju. Gary Neville omtaler det som trist at Ronaldo kan få sparken.

Manchester United ser på muligheten for å saksøke Cristiano Ronaldo og vurderer å si ham opp på grunn av intervjuet, melder The Guardian.

Også Telegraph melder dette, mens The Athletic skriver at United vurderer å terminere Ronaldos kontrakt.

The Guardian skriver at Ronaldo kan bli saksøkt for kontraktsbrudd etter intervjuet han nylig gjorde med Piers Morgan.

Det skal være nesten utenkelig at Ronaldo spiller for United igjen. 37-åringen skal ha fått beskjed om at han ikke trenger å vende tilbake til klubbens treningsfelt etter fotball-VM i Qatar.

Cristiano Ronaldo har ikke kommentert den siste utviklingen. Kort tid etter nyhetene fra britiske medier la han ut en Twitter-melding der han hyllet Portugal for 4–0-seieren over Nigeria torsdag. En syk Ronaldo sto over oppgjøret.

– Trist at det har kommet til et punkt hvor Uniteds trolig største talent noensinne kan bli sparket. Det trengte ikke være slik. En voksen samtale for noen uker siden mellom «begge parter» kunne ha sikret en grei avskjed, skriver tidligere United-lagkamerat Gary Neville på Twitter.

Den nåværende Sky Sports-eksperten måtte i likhet med flere tåle nedsettende omtale fra Ronaldo i intervjuet.

– Vi vil ikke gi ytterligere kommentarer før denne prosessen når sin konklusjon, skriver Manchester United på klubbens på eget nettsted.

Da Premier League tok pause før fotball-VM, satte Cristiano Ronaldo (37) seg i intervjustolen hos TV-profilen Piers Morgan. Der felte han en knusende dom over forhold i Manchester United.

Ronaldo, som har blitt sittende mye på benken for United denne sesongen, sa at han følte seg forrådt. Portugal-stjernen sier at han ikke har respekt for manager Erik ten Hag.

– Fordi han ikke viser respekt for meg, forklarte 37-åringen, som de kommende ukene skal spille VM for Portugal.