Drillo med «vond følelse» etter Norge-kamp: – Skremmende

Norge leverte en særdeles «svak» første halvtime mot Finland. Egil Drillo Olsen satt igjen med en dårlig følelse etter kampen.

Mot Finland fikk Alexander Sørloth – som har vært ute med sykdom store deler av samlingen – tillit fra start og grep muligheten med begge hender.

Det tok bare ett minutt etter pause før Sørloth pirket inn utligningen – i kampen som endte 1–1. Det skjedde etter det som var en mørk første omgang for Norge – hvor Benjamin Källman hadde ført gjestene opp i ledelsen.

– Førsteomgangen er fryktelig svak. Vi kommer oss på slutten og får skapt noen farligheter. Andreomgangen kjører vi over dem og bør vinne kampen. Vi skaper nok til å gjøre det, sier Sørloth til NRK etter kampen.

– Den første halvtimen er tynn og vi gjør ikke det vi skal, sier midtstopper Stefan Strandberg til NRK.

– Vi er veldig misfornøyde med den første halvtimen i dag. Det var tregt og det var litt sirup over oss. Men vi avsluttet veldig bra og burde vunnet komfortabelt, sier landslagssjef Ståle Solbakken på pressekonferansen etter kampen.

Assistenttrener Kent Bergersen var alt annet enn fornøyd da Norge lå under til pause og trenerteamet så seg nødt til å ta grep. Resultatet ble tre bytter.

– Vi ønsker å få litt mer intensitet. Første halvtimen her kan vi ikke være bekjent av. Det tok seg litt opp på slutten, så vi ønsker litt mer trøkk og intensitet, sa han til TV 2.

Han fikk støtte fra flere eksperter.

– En svak norsk omgang, sa TV 2s fotballekspert Yaw Amankwah.

– Høyt press med dårlig kvalitet er ikke særlig lurt. Det var stor strekk i laget og vi gjorde det meste galt det første kvarteret, sa Egil «Drillo» Olsen i TV 2-studio.