HAZARD AVKREFTER RYKTENE OM KRANGEL MED LAGKAMERAT

Kevin De Bruyne, Jan Vertonghen og Eden Hazard skal ha røket i tottene på hverandre etter 0-2-tapet for Marokko, og at Romelu Lukaku måtte stoppe de tre superstjernene fra å begynne å slåss.

Bakteppet for ryktene om krangling skal stamme fra De Bruynes intervju med The Guardian, hvor han uttalte at Belgia-troppen var for gammel til å kunne vinne VM. Det skal Vertonghen ha tatt svært personlig.

– Jeg har snakket med Kevin De Bruyne. Han er den første som fortsatt tror på gruppen, ellers ville han ikke vært her. Han sa nettopp at vi er eldre enn for fire år siden. Og det er også sant, sier Hazard.

Stjernekeeperen Thibaut Courtois, som må ta det meste av skylden for 0–1-målet til Marokko, stilte også på pressekonferansen.

– Jeg tror ikke at vi har noen problemer innad i laget. Historiene som formidles, skapes for å lage en dårlig atmosfære i gruppen. Men det gjør oss bare mer bestemte om å kjempe om seieren mot Kroatia på torsdag, sier Courtois.

Midtstopper Jan Vertonghen gikk hardt ut mot laget etter 0–2-tapet for Marokko. Samtidig viste han til De Bruynes uttalelse om at «de er for gamle».

– Jeg antar at vi spiller dårlig fremover fordi angrepsspillerne er for gamle. Det er mange ting jeg tenker på som jeg ikke burde si, eller i det minste ikke utenfor garderoben. Det er veldig frustrerende i dag, sa Vertonghen etter Marokko-kampen.

Midtstopperen var heller ikke nådig med Courtois, som særlig var skyld i det første baklengsmålet. Han hadde også en annen tabbe, men da ble scoringen annullert.

– De scoret to like mål, to korte innlegg. Ballen skulle aldri gått inn, sa Vertonghen.

Belgia ligger som nummer tre i gruppe F med tre poeng etter to puljekamper. De er nå mest sannsynlig avhengig av seier over Kroatia for å avansere videre til åttedelsfinalen.