BRENTFORD RYSTET LIVERPOOL: − SER UT SOM ET LAG SOM NÆRMER SEG SLUTTEN

(Brentford–Liverpool 3–1) Brentfords stjernespiller Ivan Toney var ute med skade, likevel ble Liverpool ydmyket av Brentford på årets andre dag.

Jürgen Klopp gjorde tre bytter i pausen da hjemmelaget ledet 2–0. Ut med Virgil van Dijk, Kostas Tsimikas og Harvey Elliott. Inn med Joel Matip, Andy Robertson og Naby Kaita. Og Liverpool stupte i angrep fra første sekund i 2. omgang.

Etter tre minutter satte Darwin Nunez ballen i nettet. Han var offside. Men før skuffelsen over annulleringen hadde lagt seg hos Liverpool, så la Trent Alexander-Arnold inn foran mål, der var Alex Oxlade-Chamerlain og satte ballen i mål med hodet:

Liverpool hadde en enorm sjanse til å overta 5. plassen i Premier League etter at Tottenham tapte mot 0–2 mot Aston Villa søndag:

Men hverken bytter eller noe annet Liverpool førsøkte seg på kunne stoppe Brentford mandag kveld. Heller ikke at lagets stjernespiller Ivan Toney ikke kunne spille etter at han ble skadet i forrige kamp. Annulleringer ble også bare en liten hump i veien mot tre scoringer og en skalp av en seier. Brentford har aldri tapt en kamp i Premier League når de har scoret det første målet – og dét fikk også Liverpool erfare nå. Etter kampen ljomet «Rockin around the world» fra hjemmefansen som var i ekstase.

Etter 19 minutter satte Ben Mee ballen i mål via benet til Konate på corner. 1–0 til hjemmelaget.

Syv minutter senere hadde Brentford ballen i nettet bak Alisson Becker på corner igjen, men et ble avblåst for offside. Og Brentford var brennhete på hjørnespark. Etter 41 minutter satte Yoane Wissa ballen i mål. Men det ble annulert for offside. Så bare sekunder senere var Wissa der igjen. Liverpools sisteskanse hadde en hånd på ballen, men det var bak målstreken, 2–0 til hjemmelaget:

Og etter 84 minutter så fikk også Bryan Mbueno sin nettkjenning, etter en duell mot Ibrahima Konaté satte han ballen forbi Alisson Becker. Kameruneren jublet med hele kroppen for scoringen.

Dette var tredje gang Liverpool og Brentford møttes, Liverpool vant 3–0 i det første møtet i Premier Legaue forrige sesong, mens det ble 3–3 i den andre kampen.