SELVKRITISK NÚÑEZ: − JEG SPILLER IKKE BRA FOR ØYEBLIKKET

I et lengre intervju åpner Darwin Núñez (23) opp om det første halvåret i Liverpool, og hvordan landsmann Luis Suárez (36) har hjulpet ham i den «vanskelige» tiden.

Forventningene var skyhøye da Liverpool brukte rundt 750 millioner kroner på å hente Darwin Núñez fra Benfica i fjor sommer, men enn så lenge har den uruguayanske spissen ikke levd opp til forventningene.

10 scoringer har det blitt på 25 kamper, men det er de misbrukte mulighetene som stort sett har stjålet overskriftene.

– Jeg synes ikke jeg spiller bra for øyeblikket, sier Núñez til Sky Sports.

– Det har vært en veldig stor endring, og her er ligaen veldig mye bedre. Jeg forventet ikke at den skulle være så bra. Det er ingen dårlige lag.

Det ble riktignok en god start på Liverpool-karrieren for Núñez. Først ble det scoring i Community Shield mot Manchester City, før han fulgte opp med mål og assist i Premier League-debuten mot Fulham.

Núñez forteller at han tok en prat med Luis Suárez, tidligere Liverpool-storscorer og lagkamerat på landslaget, etter det røde kortet.

– Det er selvfølgelig alltid hjelpsomt å snakke med Suárez, sier Núñez og fortsetter:

– For meg er han et forbilde, og på landslaget har jeg et veldig godt forhold til ham. Vi snakker hele tiden, og han gir meg råd. Jeg prøver alltid å holde kontakten med ham. Jeg spør ham om mange ting, fordi han var i denne klubben og har mer erfaring enn meg.

Núñez sammenligner sin egen start i Liverpool med det Suárez hadde da han signerte tilbake i januar 2011.

I løpet av sitt første halvannet år for Merseyside-klubben scoret Suárez 15 mål på 44 Premier League-kamper, før det i 2012/13-sesongen ble 23 mål på 33 kamper. Påfølgende sesong var han nære ved å skyte Liverpool til seriemesterskapet med 31 mål på 33 kamper.