Ekspert tror Haaland blir frustrert i City: – Kaster bort talentet

Erling Braut Haaland var lite involvert da Manchester City spilte uavgjort mot RB Leipzig. I forkant og etterkant fortsatte diskusjonen om hvordan Haaland passer inn i laget.

Den diskusjonen fortsatte Carragher i CBS-studioet før onsdagens kamp i Mesterligaen mellom RB Leipzig og Manchester City.

Carragher var der klar på at han mener at man ikke har fått sett det fulle repertoaret til Haaland i Manchester City.

RB Leipzigs Emil Forsberg skryter av bevegelsesmønsteret til Haaland, men mener det tyske laget gjorde en god jobb med å holde nordmannen usynlig.

I selve kampen borte mot RB Leipzig hadde Haaland kun syv berøringer i den første omgangen. Manchester City hadde da full kontroll på hjemmelaget og ledet 1–0 til pause takket være en scoring fra Riyad Mahrez.

I den andre omgangen åpnet det seg mer opp og Haaland gjorde seg flere ganger tilgjengelig i bakrom.

Da han ikke fikk ballen i en situasjon etter 59 minutter virket han frustrert nede på gressmatten.

Bakromsballen fikk han noen minutter senere, men fra skrått hold og med høyrefoten sendte han skuddet til side for mål. Det var også Haalands første ballberøring inne i hjemmelagets 16-meter.

Istedenfor var det Leipzig som utlignet tre minutter senere, etter 70 spilte minutter. Med keeper Ederson på bærtur inne i feltet, stanget midtstopper Josko Gvardiol enkelt inn 1–1.

For Haaland endte kampen uten scoringer og dermed gikk han målløs av banen i Leipzig for første gang, etter å ha hatt 22 ballberøringer i kampen. I løpet av tiden som spiller i Borussia Dortmund scoret han fire mål på to kamper borte mot Leipzig.

Returkampen spilles i Manchester 14. mars. I den andre kampen i Mesterligaen onsdag kveld vant Inter 1–0 hjemme mot Porto.