VAN DIJK SVARER KEANE: − STÅR FOR DET JEG SIER

Virgil van Dijk (32) fikk voksenkjeft av Manchester United-legende Roy Keane (52). Nå får han svar av Liverpool-kapteinen.

Det endte 0–0 mellom erkerivalene Liverpool og Manchester United søndag.

Etter kamp sa Liverpool-kaptein Virgil van Dijk at det bare var et lag som prøvde å vinne kampen. Det fikk Roy Keane i Sky Sports-studio til å se rødt.

– Virgil van Dijk oser arroganse når han slakter Manchester United på den måten. Han trenger en påminnelse. Han spiller selv for en klubb som har vunnet én (ligatittel på 30 år, sa Keane.

– Han sier at bare ett lag ønsket å vinne og at United er storfornøyd med ett poeng. United er i en vanskelig situasjon, slik Liverpool har vært i mange år. Så kanskje deler av den arrogansen slo tilbake på ham i dag.

Dagen etter får han svar fra van Dijk.

– Jeg liker Roy Keane. Hvis han har sagt det, er det helt greit. Han er Manchester United tvers gjennom, og jeg forstår han reagerer slik. Men jeg står for det jeg sier, og det er absolutt ikke noe arroganse i det, sier nederlenderen, gjengitt av flere britiske medier.

– Alle som så kampen følte det samme. Vi går videre. Vi hadde muligheten, vi scoret ikke, og det er hva som er frustrerende.

Onsdag spiller Liverpool kvartfinale i ligacupen hjemme mot West Ham. De øvrige kvartfinalene går tirsdag: Chelsea-Newcastle, Fulham-Everton og Port Vale-Middlesbrough.

Manchester United ble slått ut av Newcastle i forrige runde, et stygt 0–3-tap på hjemmebane.