ETTERTRAKTET MIDTSTOPPER KLAR FOR TOTTENHAM

Rumenske Radu Dragusin (21) hentes inn som et sårt tiltrengt alternativ i Tottenhams forsvar. Premier League-klubben har slitt stort med skader.

Dragusin kommer fra italienske Genoa, der han har vært lagkamerat med Morten Thorsby. Rumeneren ble allerede i fjor sommer hentet til klubben fra Juventus, og fikk dermed bare et drøyt halvår i havnebyen før reisen nå går til Premier League, bekrefter Tottenham på X/Twitter.

Dragusins agent bekreftet tidligere i uken at han var på vei til Tottenham etter å ha takket nei til Bayern München.

– Vi var fast bestemte på å gå til Tottenham, men så kom tilbudet fra Bayern. Og vi måtte stoppe opp. Jeg var på vei til flyplassen. Jeg sa at vi må tenke oss nøye om og vurdere. Bayern er en av de største klubbene. Jeg kan nesten ikke tro at vi avviste Bayern, sa agent Florin Manea.

Diverse britiske medier hevder at Tottenham må ut med om lag 325 millioner kroner for midtstopperen. I avtalen ligger det også at Djed Spence går på lån til Genoa. Den overgangen ble bekreftet tidligere torsdag.

Tottenham startet sesongen knallsterkt, men den siste tiden har det gått tyngre for de hvitkledde. Store skadeproblemer i forsvaret har bidratt sterkt til det.

Blant annet har vingback Emerson Royal bekledd midtstopperrollen de siste kampene. Førstevalgene Cristian Romero og Micky van de Ven har begge mistet mange kamper.